OVER ONS

Wat kunnen wij voor je doen

Pronkt Styling is gespecialiseerd in natuurlijke decoratie met zijden bloemen. Wij maken gebruik van een hoge kwaliteit zijden kunstbloemen van de merken PTMD, Pure Royal en Silk-Ka. Wij verhuren en verkopen onze producten. Zo kan bij ons voor ieder budget een passend abonnement afgesloten worden, precies naar wens.
Naast het verhuren of verkopen van decoratie met zijden bloemen kunnen wij ook adviseren over de totale aankleding van een ruimte of evenement. Wij helpen je ook heel graag met een interieur advies voor je woning! Natuurlijke vormen, kleuren en materialen zijn de belangrijkste basis in de beleving die wij willen creëren. 

Anne & Lineke

Rotterdamse vriendinnen met een passie voor alles wat met bloemen, interieur en reizen te maken heeft! Wij gebruiken de inspiratie die we opgedaan hebben in dat wat we doen! Een uniek opgemaakt stuk van zijden bloemen is naar onze mening een pronkstuk dat een prachtige sfeer toevoegt aan je huis, kantoor, bruiloft of evenement.

Hoe werken wij

Om een goed advies te kunnen geven, komen wij het liefst eerst langs om de locatie te bezoeken. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek en maken dan een vrijblijvende offerte. Ben je akkoord met de offerte, dan gaan wij heel graag voor je aan de slag om je wensen volledig te realiseren.