Decoratie bedrijf

Ben je op zoek naar de eye catcher voor je bedrijf? Pronkt Styling helpt om je bedrijf te laten pronken! Een prachtig stuk bij de entree, balie of wachtkamer, zodat de bezoeker zich helemaal thuis voelt. Hieronder vind je een kleine impressie van wat Pronkt met zijden bloemen voor je kan doen. Deze zijden kunstbloemen lijken net echt en geven een natuurlijke uitstraling. Natuurlijk is er veel meer mogelijk en overleggen wij graag met om je wens te verwezenlijken en je bedrijf te laten pronken. De zijden bloemen zijn onderhoudsvrij en zijn van dusdanige kwaliteit dat ze heel lang kunnen blijven staan!

Zijden bloemen abonnement op maat!

U kunt de zijden bloemen natuurlijk bij ons kopen, maar daarnaast kun je de bloemen ook bij ons huren. Wij maken graag een abonnement op maat. Bijvoorbeeld in de vorm van een seizoensabonnement waarbij wij de zijden bloemen ieder kwartaal komen wisselen in de kleuren van het seizoen.

Naast decoratie van zijden bloemen denkt Pronkt Styling graag verder mee met uw bedrijfsaankleding. Ook leveren wij diverse producten van populaire merken zoals Zuiver, PTMD en Lifestyle.

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Een eye catcher voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact op!