Interieur Styling

Is je interieur of bedrijfsruimte toe aan een upgrade of heb je je droomhuis op het oog, maar kom je er qua inrichting niet helemaal uit? Pronkt Styling doet niets liever dan het realiseren van je wensen.

Hier vind je een kleine impressie van wat Pronkt voor jou en je woning kan betekenen. We bepalen samen welke stijl het beste bij je past. Industrieel, klassiek of toch meer Scandinavisch, Pronkt Styling helpt graag om je woning te laten pronken.

Afspraak maken?

Wilt u ook persoonlijk interieur advies? Maak vrijblijvend een afspraak om tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek te kijken wat Pronkt Styling voor u en uw woning kan betekenen

Optie 1

Je wilt je huidige interieur of bedrijfsruimte, zonder al te grote aanpassingen, een nieuwe sfeer geven. Aan de hand van ons kleur- en stylingadvies kunt je dit realiseren. Je krijgt een moodboard met daarop het kleuradvies, sfeerbeelden en, indien gewenst, een shoppinglist voor de accessoires en verf.

Prijs:
Vanaf € 175,- per ruimte

Optie 2

Bij dit pakket krijg je naast het kleur- en stylingadvies, een meubelplan. Dit kan met uw huidige meubels, maar uiteraard ook met nieuwe geadviseerde meubels. Je krijgt bij dit advies een plattegrond en moodboard zoals benoemd bij optie 1.

Prijs:
Vanaf € 250,- per ruimte

Optie 3

Wil je je interieur compleet veranderen dan is deze optie geschikt. Je krijgt advies op het gebied van kleur, materialen / stoffering, meubels, meubelopstelling, verlichting en accessoires. Dit advies wordt gepresenteerd in een plattegrond en je krijgt een moodboard met de daarbij behorende kleur- en materiaalstalen.

Prijs:
Vanaf € 450,- per ruimte

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Kilometervergoeding van € 0,30/km bij >15 km vanaf Rotterdam.